Torna el fòrum Tribuna amb una conversa entre dos referents de la innovació

El Tribuna Sant Cugat Empresarial se celebrarà el pròxim 6 de juliol al Teatre-Auditori

Sant Cugat Tribuna recupera el fòrum Tribuna Sant Cugat Empresarial el pròxim 6 de juliol. Una cita que tindrà lloc al Teatre-Auditori i que aplegarà a més de 300 empresaris. 

Enguany la cita canvia el format i consistirà en una conversa entre Aleix Valls, CEO del Mobile World Capital de Barcelona, i Ernest Quingles, Vicepresident de negocis a Epson Europa. La conversa estarà moderada pel periodista santcugatenc Jofre Llombart. 

Tal com ha explicat Joan Franquesa, president de Sant Cugat Empresarial, "els dos participants són dues persones que sempre han apostat per Sant Cugat. A més, són referència en el món de les noves tecnologies, de la innovació i l'emprenedoria. Tots dos tenen en comú que configuren un escenari, una imatge del futur del món de l'economia, de la qualitat de vida i la innovació". 

Una altra novetat en el format d'enguany és que el fòrum Tribuna comptarà amb un dinar a peu dret, fet que permetrà les relacions entre els assistents. En edicions anteriors el dinar s'havia fet en el format tradicional, en què tots els assistents s'asseien en diverses taules. 

Franquesa ha destacat que el Tribuna és "una eina que ens permet moltes coses. Donar resposta a una realitat, com és el teixit empresarial i econòmic del municipi. El món econòmic santcugatenc és un dels elements que dona identitat al nostre municipi. Hem de facilitar-los els llocs de trobada i d'interrelació". 

El Tribuna Sant Cugat Empresarial compta amb el patrocini del Banc Sabadell, després que les dues entitats renovessin l'acord de col·laboració el passat 22 de maig.   

Més informació
 
Comentaris

Destaquem