El laboratori de GFT a Sant Cugat, entre els millors del món

GFT va impulsar el 2014 a Sant Cugat el seu primer laboratori d'innovació digital del sector financer

El laboratori d'innovació que la companyia alemanya GFT té a Sant Cugat del Vallès ha estat reconegut com un dels millors laboratoris del sector financer en el món. La classificació ha estat elaborada per la companyia nordamericana CB Insights i l'espai de Sant Cugat ha estat destacat juntament altres de Barclays o Pay Pal. De fet, GFT va situar en la seva filial de Sant Cugat el primer centre d'innovació global de la companyia, dedicada a les solucions tecnològiques pel sector financer.

Més info: GFT, dissenyant el futur de la banca des de Sant Cugat

“Estem molt orgullosos. Des de la seva creació el 2014, ha estat un exemple de com treballar la innovació de forma oberta, acompanyant als nostres clients en el seu procés de digitalització. És un espai on les idees disruptives s'han transformat en solucions tangibles i reals per al sector financer”, destaca GFT en un comunicat. La companyia ha replicat el model del lab de Sant Cugat en altres filials d'arreu del món des de llavors.

CB Insights destaca del laboratori de GFT a Sant Cugat que es centra en millorar l'experiència de la banca, tan online com en sucursals, i oferint una experiència personalitzada als consumidors gràcies a la tecnologia digital a l'Internet de les Coses.

El laboratori d'innovació digiital de GFT recrea diversos espais físics que simulen entorns quotidians, com una botiga, una sucursal o el menjador d'una casa per mostrar en situacions reals algunes de les solucions que ofereixen en relació amb món bancari i de les finances.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem