GFT crea una nova unitat especialitzada en la banca del futur

L'empresa GFT dissenya des de Sant Cugat el futur de la banca

GFT, companyia tecnològica especialitzada en el sector de serveis financers i amb seu a Sant Cugat, crearà una nova unitat de negoci especialitzada en el desenvolupament de la seva estratègia en banca exponencial. "Aviat només existiran dos tipus de companyies: les grans vencedores que s'hauran adaptat a la nova realitat i les que simplement lluitaran per sobreviure", exposa en un comunicat la multinacional que dissenya el futur de la banca des de Sant Cugat.

La visió que té la companyia de la banca del futur passa per la transformació digital però mitjançant les tecnologies exponancials. Per això, GFT ha format un equip de professionals multidisciplinaris que s'encarrega exclusivament de treballar per a aquesta nova unitat de negoci a nivell internacional. "Els líders del demà en el sector financer saben que per prosperar han d'adoptar tecnologies exponencials"

“La nostra aposta per la banca exponencial se centra en el desenvolupament de solucions basades en quatre pilars: la banca augmentada, la banca oberta, la banca cognitiva i la banca automatitzada”, explica Carlos Eres, director general de GFT a Espanya i màxim responsable d'innovació a nivell del grup GFT i que també lidera aquesta nova aposta estratègica de la multinacional.

La banca exponencial és una evolució natural en la ràpida digitalització del sector impulsada per tecnologies que milloren de forma exponencial el rendiment dels sistemes financers. Inclou conceptes com la mobilitat, l'emmagatzamatge en el núvol, intel·ligència artificial, Internet de les coses, realitat virtual i augmentada, anàlisi de dades o automatització robotitzada de processos. L'objectiu és facilitar la interacció entre el banc i els usuaris a través de totes aquestes tecnologies.

“Estem davant un moment clau en la transformació digital del sector financer. Ha arribat l'hora que els bancs prenguin les decisions que marcaran el seu futur i, des de GFT, estem disposats a ajudar als nostres clients a emprendre el seu camí cap a la banca exponencial perquè estem convençuts que va a ser la via del seu èxit”. proclamen des de GFT.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem