Els joves dissenyadors tenen una cita a Sant Cugat amb Creatus Dominus

Aquest divendres i dissabte, dies 9 i 10 d'octubre, se celebra la segona edició del “festival que revoluciona el món del disseny”

Els joves dissenyadors tenen una nova cita a Sant Cugat amb la celebració de la segona edició de Creatus Dominus, “el festival que revoluciona el món del disseny”. És aquest divendres i dissabte, dies 9 i 10 d’octubre a la Casa de Cultura i la inscripció en qualsevol de les activitats és gratuïta. Creatus Dominus té per objectiu permetre als joves ampliar els seus coneixements, potenciar la creació de sinergies i donar-los l’empenta necessària perquè s’atreveixin a emprendre.

Està dirigit a estudiants de disseny, publicitat i comunicació i també als juniors d’aquests sectors. Motivar els joves perquè facin realitat els seus projectes i fomentar un esperit crític del seu entorn és una de les finalitats de Creatus Dominus, que aposta per un festival gratuït en un món on aquestes trobades de dissenyadors tenen un cost per participar elevat.

El programa

Les jornades comptaran amb conferències, workshops, mercat d’idees, PechaKucha, oportunitats de networking i una exposició col·laborativa.  Tot això, a més, conduït per professionals que oferiran una visió complementària a la majoritària en altres festivals. En total, més d’una quinzena d’activitats en dos dies.

La conferència 102 trucs per aconseguir la feina dels teus somnis, l’experiència de joves dissenyadors que han obert un estudi, consells per engegar un projecte d’emprenedoria sense topar amb la burocràcia i molts altres tallers per compartir coneixement formaran part de la segona edició de Creatus Dominus.

Consulta tot el programa.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem