Els parcs empresarials de la B-30 estrenen senyalització unificada

El consorci Catalonia Innovation Triangle (CiT) ha començat a instal·lar els cartells que senyalitzen de forma unificada tots els parcs empresarials de l'eix de la B-30 on té influència

Plànol amb els noms dels parcs empresarials de Sant Cugat. FOTO: Cedida Plànol amb els noms dels parcs empresarials de Sant Cugat. FOTO: Cedida
Quan es va crear, una de les grans reivindicacions de la Catalonia Innovation Triangle (CiT) va ser la de senyalitzar degudament i de forma unificada els polígons industrials i parcs empresarials de la seva zona d'influència, que són Sant Cugat, Rubí i Cerdanyola. Aquesta reivindicació comença a ser una realitat, després que ja s'hagi instal·lat una part d'aquesta senyalització. Els treballs, que s'allargaran fins l'octubre, consisteixen en la col·locació de 170 senyals a la xarxa viària de la zona, amb l'objectiu de facilitar l'accessibilitat i la mobilitat de les empreses, universitats i centre de coneixement del territori. El projecte es financia amb fons europeus de Feder, de la Diputació de Barcelona i dels tres ajuntaments implicats.

Daltra banda, el dia 18 de setembre tindrà lloc un acte organitzat per la CiT per potenciar el seu posicionament com a corredor econòmic principal de Barcelona i en què es presentaran aquestes noves senyals. En aquest acte està prevista la presència del conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder.

Nova zonificació
Els parcs empresarials de Sant Cugat, Rubí i Cerdanyola s'ordenaran en 11 grans zones, cadascuna amb varis polígons. També es modificaran les denominacions dels parcs empresarials, tot i que aixó no afectarà als nomenclàtors oficials ni suposarà que les empreses hagin de canviar la seva domiciliació. A la segona imatge del marge dret es poden veure els noms de cada zona.

La CiT posarà en marxa properament una plataforma digital amb informació relativa a cadascun dels parcs empresarials. En aquest espai s'hi podran localitzar empreses i també s'identificaran les ofertes de disponibilitat de naus i solars.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem