El Sindicat de Llogaters convoca la segona assemblea oberta

El Sindicat de Llogaters lluiita per la defensa del dret a l'habitatge i un lloguer assequible

El Sindicat de Llogaters de Sant Cugat ha convocat la seva segona assemblea oberta per aquest divendres, 20 d'octubre, a partir de les set de la tarda al Xalet Negre. És una convocatòria oberta a tots els ciutadans santcugatencs interessats en la situació del lloguer al municipi, que es caracteritza per molt poca oferta i per uns preus elevats que augmenten contínuament i que segons reconeixen des del propi sector, afavoreixen l'expulsió de les persones amb menys recursos.

Els objectius del Sindicat de Llogaters són garantir que es pugui seguir vivint a Sant Cugat, aconseguir condicions dignes i garanties per poder viure de lloguer, evitar que viure al municipi sigui un luxe i lluitar contra l'expulsió de santcugatencs pel preu de l'habitatge.

El col·lectiu va néixer al mes de juliol amb la voluntat de representar els llogaters de Sant Cugat i poder defensar els seus drets de manera conjunta.

"El Sindicat de Llogaters i Llogateres de Sant Cugat el formem veïns i veïnes que hem decidit organitzar-nos amb la finalitat de lluitar per la defensa del dret a l'habitatge i per un lloguer assequible, estable, segur i digne, al que tenim dret com a veïns i ciutadans", exposa el manifest fundacional del grup, que denuncia:  "A Sant Cugat estem patint una situació d'emergència habitacional fruit d'un procés especulatiu que ens expulsa de les nostres llars i la nostra vila i precaritza les nostres vides".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem