L'Ajuntament ofereix a empreses innovadores participar al congrés mundial d'Smart City

El jurat tindrà en compte el nivell d’innovació i originalitat del producte de l’empresa

L’Ajuntament de Sant Cugat ha obert un procés de selecció per oferir a petites i mitjanes empreses innovadores un espai en l’estand que tindrà el Consistori en el Smart City Expo&World Congres, que se celebrarà del 13 al 15 de novembre a Barcelona. L’objectiu és facilitar a les pimes que treballen en aquest sector la seva presència en aquest congrés mundial sobre ciutats intel·ligents que se celebra a la capital catalana. Les empreses interessades han d’enviar una sol·licitud per correu electrònic i aportar en un fitxer de power point una presentació corporativa (màxim 15 diapositives). 

L’Ajuntament, a través d’un comitè de selecció, notificarà el 2 d’octubre les empreses escollides. El jurat tindrà en compte el nivell d’innovació i originalitat del producte de l’empresa, les possibilitats d’escalabilitat i d’internacionalització, el grau de maduresa o d’implementació en el mercat dels productes, serveis o aplicacions; el fet de tenir la seu o ser residents a Sant Cugat i ser proveïdor de l‘Ajuntament.

En total, l’Ajuntament de Sant Cugat oferirà 6 espais d’exposició amb la possibilitat, per a cada una de les empreses, de fer una presentació pública del seu projecte a l’estand. També es disposarà de diversos passis i s’inclourà el projecte de l’empresa al catàleg oficial online del Congrés. D’altra banda, s’oferirà a 6 empreses més la possibilitat d’accedir a l’exposició i fer una presentació del seu projecte a l’estand santcugatenc sense disposar d’un espai propi. La participació a l’estand municipal tindrà un cost de 875 euros (en cas de disposar d’espai expositiu propi) i de 385 euros (sense espai propi).

Més informació
 
Comentaris

Destaquem