La CUP-PC creu que l'Ajuntament ha de recaptar més diners en impostos

La formació anticapitalista aposta per unes ordenances fiscals on els que més tinguin siguin els que més paguin

Amb l'objectiu d'incrementar la inversió social i garantir els serveis públics bàsics, la CUP-PC creu que l'Ajuntament hauria d'incrementar la recaptació dels impostos a Sant Cugat. Més diners recaptats però garantint la "progressivitat i tarifació social en impostos, taxes i preus públics". "La situació és especialment delicada i és evident que necessitem augmentar els ingressos per poder afrontar la despesa social necessària", exposen en un comunicat.

Així ho defensaran en el Ple municipal del mes de desembre, on exposaran el seu model d'ordenances fiscals partint de la base que "els
impostos i taxes no han de ser un impediment més per arribar a final de mes". "Els impostos no han d'apujar-se ni un cèntim més per als col·lectius més desafavorits i s'ha d'abaratir el màxim l'accés als serveis per aquests", sentencien.

Malgrat això, la CUP aposta perquè s'incrementin els tributs a les rendes més altes: "Que aquells que més tenen i s'ho poden permetre han de pagar més".

La proposta d'ordenances de la CUP vol fer front a la situació que descriu la formació: "Cada cop més pobresa, més persones que necessiten ajuda dels serveis socials, famílies en perill de desnonament, atur... La situació és realment alarmant".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem