GFT buscarà 50 professionals a JOBarcelona

La companyia amb seu a Sant Cugat incorporarà 400 nous treballadors durant el 2017 a tota Espanya

La companyia GFT, especialitzada en el sector de serveis financers, amb seu a Sant Cugat, busca incorporar 50 nous professionals junior a JOBarcelona, el Congrés Internacional de Feina i Orientació Professional per a universitaris i joves titulats que se celebrarà els dies 15 i 16 de març al Palau de Congressos de Barcelona.

Durant la quarta edició del congrés, GFT comptarà amb una doble estand on es faran diferents workshops sobre els perfils més demandats en la Transformació Digital, una àrea d'actuació en la qual destaca l'empresa alemanya.

"Segons les nostres expectatives de creixement, aquest any volem incorporar prop de 400 professionals a la companyia. Ens agradaria trobar-ne una cinquantena a JOBarcelona", destaca Carlos Eres, director general de GFT, en un comunicat.

"Busquem persones amb un fort coneixement en l'àrea digital, que siguin capaces d'afrontar nous reptes, explorar tendències, idear estratègies, dissenyar, desenvolupar prototips i testejar, així com analitzar i extreure conclusions", assegura Eres.

En total, més de 100 companyies estaran presents a JOBarcelona, general prop de 8.000 oportunitats professionals, i que s'espera que rebi uns 20.000 visitants. Durant els dos dies, hi haurà diferents conferències i tallers de coaching professionals, a més d'entrevistes directes. Dins d'aquest programa, Eduard Ribas i Miquel Alia, senior manager i IT Architect de GFT respectivament, parlaran de com "Construir el futur del negoci digital", el 15 de març a les 13 hores.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem