Els premis ADE Vallès reconeixen el talent femení empresarial

Isabel Perea sòcia de Grant Thornton ha obtingut el premi a tota la trajectòria

L'Associació de Dones Directives i Empresàries del Vallès (ADE Vallès) ha tornat a reconèixer el talent empresarial femení en la segona edició dels Premis ADE. En total han estat 5 els premiats: la responsable d'Investigació Clínica de la multinacional farmacèutica OPKO Health, Luisa Varela, ha obtingut el premi a la constància; la directora general de les Escoles Infantils Happy Way, Natalia Borovkova, ha obtingut el premi a la creativitat; la creadora de l'aplicació per a joves PupilMe, Arlet Oliveras, s'ha emportat el premi a l'emprenedoria; el president executiu del Grup Numintec, José María Torres, s'ha emportat el premi a home amb els valors d'ADE; i el Premi Honorífic ha caigut en mans de la sòcia de Grant Thornton Isabel Perea

Més info: Perea: “La clau per combinar la carrera professional i la personal és la flexibilitat"

L'alcaldessa, Mireia Ingla, ha destacat la importància dels premis i la feina d'associacions de dones empresàries com ADE Vallès. "Les dones, a poc a poc, anem consolidant i normalitzant la nostra presència en sectors històricament masculins. El món empresarial n'és un exemple". I ha destacat l'aportació de les dones en el món empresarial. "La nostra visió és fonamental, per exemple, per humanitzar el món dels negocis, de fer-lo més sensible per potenciar, per exemple, la conciliació familiar. Malgrat això, no podem caure en el tòpic que les dones aportem només sensibilitat i els homes, racionalitat. Les dones som capaces de tot: d'aportar emotivitat, però també experiència, seguretat en la presa de decisions. Es tracta que tots plegats, homes i dones, sumem per fer negoci i fer un món millor", ha sentenciat.

En paral·lel, Isabel Perea s'ha mostrat orgullosa del premi. "Estem acostumats que aquest tipus de reconeixements arribin més tard. El premi per mi és motivador Perquè considero que encara estic en un procés de desenvolupament personal". 


 

SOPAR LLIURAMENTS 2NS PREMIS ADE 25
L'alcaldessa, Mireia Ingla, entrega el premi a Isabel Perea FOTO: Anna Bassa

La presidenta d'ADE Vallès, Monika Blasco, ha fet una representació per visualitzar la situació de les dones en diferents aspectes de la societat i que ha estat una oda a l'empoderament femení. 

 

L'acte va comptar amb l'actuació de Decibelles i una ponència de Teresa Baró, experta en comunicació, qui va parlar de la comunicació de verbal i de la importància d'aquesta. Entre altres aspectes, va destacar com des de petits a les dones se'ls inculca un llenguatge no verbal diferent dels homes que fa que quedin relegades en un espai més petit que els homes. La gala va ser conduïda, un any més, per la periodista Xantal Llavina.

 
Comentaris

Destaquem