Reconeixement internacional per l'empresa GFT, amb seu a Sant Cugat

GFT se situa com la 42a empresa al món més destacada en el sector de la tecnologia financera

La companyia tecnològica GFT, amb una de les seves principals seus a Sant Cugat, ha estat premiat en els FinTech de IDC Financial Insights, una de les llistes més reconegudes a escala internacional dins del sector de tecnologia financera.

La multinacional alemanya ha obtingut el primer premi en la categoria de comerç i tesoreria per un projecte digital impulsat amb Deutsche Bank. A més, s'ha situat en la 42a posició en el Ranking FinTech 100 d'IDC Financial Insights 2019, una classificació de les millors empreses del món del sector tecnològic financer.

 

GFT és una companyia tecnològica nascuda a Alemanya que impulsa la transformació digital d'entitats financeres a través de camps com la intel·ligència artificial, la internet de les coses o el blockchain. A Sant Cugat té una de les seus més importants, on compta amb un laboratori digital destinat a la innovació.

Més info: El laboratori de GFT a Sant Cugat, entre els millors del món

 

El projecte premiat

La iniciativa premiada ha sorgit de la col·laboració entre GFT i Deutsche Bank, que han implementat un projecte innovador pel desenvolupament d'una plataforma estratègica per distribuir i gestionar l'exposició del crèdit financer comercial.

Luke Moranda, CIO de Trade Finance and Lending de Deutsche Bank, ha indicat que "gestionar els límits i l'exposició al crèdit en temps reals, 24 hores als set dies de la setmana, és una capacitat clau pel negoci del finançament comercial".

"L'èxit del projecte ha establert un llistó molt alt pel finançament comercial en tot el mercat i ha definit un estàndart d'or per altres programes estratègics de Tecnologies de la Informació dins del banc", ha destacat Carlos Eres, director general de GFT a Espanya.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem