Sant Cugat Empresarial parlarà sobre responsabilitat social

Es comptarà amb la presència de les directores de Responsabilitat Corporativa de Caixabank i ISS Facility i el director general de Catalònia Fundació Creactiva

El proper dijous 4 de juliol se celebra una nova edició de Converses, el col·loqui i sopar d’estiu de Sant Cugat Empresarial, que enguany girarà al voltant de la Responsabilitat Social i Empresa. La cita és a partir de les 19.30 hores al Junior Restaurant, del Club Junior.

 

L’esdeveniment comptarà amb la presència de la directora de Responsabilitat Corporativa de Caixabank, Mertitxell Ripoll; la directora de Responsabilitat Social Corporativa d’ISS Facility Services, Eulalia Devesa; i el director General de Catalònia Fundació Creactiva, el Dr. Joaquim Serrahima. La conversa estarà moderada per la vicepresidenta de Sant Cugat Empresarial, Concepció Curet.

 

Al finalitzar la tertúlia, tots els assistents podran gaudir del sopar d’estiu de Sant Cugat Empresarial. Les inscripcions per a l'esdeveniment es poden realitzar a través d'internet.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem