Sant Cugat engega un programa per donar suport a negocis afectats pel coronavirus

L'Ajuntament amplia el servei de suport a la digitalització de comerços

L'Ajuntament de Sant Cugat ha posat en marxa el programa Enfortim el teu negoci, amb l’objectiu de donar suport i ajudar a les empreses a adaptar l’estratègia empresarial al nou context econòmic marcat per la crisi del coronavirus. És una nova actuació del conjunt de línies i propostes del Consistori per col·laborar en la reactivació econòmica.

Amb la col·laboració de professionals especialitzats, s’oferirà suport i acompanyament personalitzat per a realitzar la diagnosi de l’estat actual de l’empresa amb la finalitat de replantejar el model de negoci i  implementar el pla d’acció per fer front a la nova realitat, treballant aspectes claus com la reducció de costos, la revisió de l’estructura financera, la transformació digital, la reorganització de l’empresa i l’acció comercial.

 

Més info: Sant Cugat engega una campanya de suport al comerç local

Suport a la digitalització dels comerços

A principis de maig, Sant Cugat va engegar el servei de suport a la digitalització dels comerços, en el qual ja han participat més de 70 comerços. Per tal d’ampliar l’oferta, es reobre la convocatòria perquè més botigues del municipi puguin potenciar la seva digitalització.

 

El servei, que també ofereixen consultors especialitzats, parteix d’una diagnosi de l’estat del negoci tant des del punt de vista digital com estratègic amb la finalitat de plantejar un seguit d’accions adaptades al seu grau de digitalització actual i que tenen com a objectiu final disposar d’un canal de venda on-line, que reforci el canal tradicional presencial.

Tot plegat es vehicula a través de l’Oficina d’Atenció a l’Empresa.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem