Sant Cugat i la Cambra de Terrassa reafirmen la seva cooperació

L'alcaldessa de Sant Cugat i el president de la Cambra de Terrassa es van reunir a l'Ajuntament

L'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès i la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa han reafirmat la seva col·laboració per afavorir la promoció i el desenvolupament de l'activitat empresarial a l'àrea. El president de la Cambra, Marià Galí, i l'alcaldessa de Sant Cugat, Carmela Fortuny, es van reunir el passat divendres 28 de setembre en la primera trobada des que Fortuny és batllesa de la ciutat.

La Cambra de Terrassa destaca que la reunió es va desenvolupar en "un marc de cordialitat i bona sintonia" i l'evolució de la conjuntura econòmica va ser un dels temes principals sobre la taula. Els dos màxims responstables de la Cambra i l'Ajuntament van analitzar les accions de cooperació de les dues entitats, que passen pel suport empresarial, especialment de l'emprenedoria, i a la internacionalització d'empreses.

Marià Galí també va explicar les pròximes eleccions que hi ha a les cambres de negoci catalanes, uns comicis que també es reflectiran en la composició dels diferents òrgans de govern de l’entitat, entre els quals, hi ha el Consell de la Delegació. Aquest òrgan està constituït amb la finalitat d'afavorir la relació i el contacte amb empreses i institucions de Castellbisbal, Rubí i Sant Cugat del Vallès, a més a més de desenvolupar activitats de suport i estímul del teixit empresarial.

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem