Mercè Conesa pren el relleu a Sixte Cambra a la presidència del Port de Barcelona

Conesa ha estat alcaldessa de Sant Cugat els darrers vuit anys

Mercè Conesa i Sixte Cambra han escenificat aquest 3 de juliol el relleu en la presidència del Port de Barcelona. El relleu al capdavant del Port el va anunciar ara fa un mes el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet. Durant aquella intervenció, l'exalcaldessa de Sant Cugat i expresidenta de la Diputació de Barcelona, càrrecs als quals va renunciar per esdevenir presidenta de l'autoritat portuària, va apuntar que era una "honor" i un repte estar al capdavant del Port de Barcelona.

Per la seva banda, Cambra ha estat al capdavant del Port durant set anys i ja havia anunciat la seva intenció de no seguir en el càrrec. En el seu comiat com a president del Port, Cambra va qualificar de "privilegi" el fet d'estar al capdavant d'una infraestructura que es la "punta de llança de l'economia".

Tot just aquest 2 de juliol, Mercè Conesa va renunciar a l'acta de regidora a l'Ajuntament de Sant Cugat, un càrrec que ostentava des de l'any 1999. Va ser alcaldessa de la ciutat entre el 2010 i el 2018 i presidenta de la Diputació de Barcelona entre 2015 i 2018.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem