Sant Cugat i la UAB s’alien per oferir el programa per a joves emprenedors YUZZ

En total es desenvoluparan 13 projectes empresarials amb base tecnològica impulsats per joves d’entre 18 i 30 anys

L'Ajuntament de Sant Cugat i la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) sumen esforços per organitzar el conjuntament el programa per a joves emprenedors YUZZ. En total es desenvoluparan 13 projectes empresarials amb base tecnològica impulsats per joves d’entre 18 i 30 anys. Els participants rebran formació i assessorament durant 5 mesos a Sant Cugat i a la UAB. Optaran a un premi econòmic per posar en marxa el seu projecte empresarial i també podran guanyar un viatge a Silicon Valley per conèixer el bressol de la innovació tecnològica   

El tinent d’alcalde d’Economia, Empresa i Ocupació, Carles Brugarolas, i la vicerectora de qualitat en la docència i ocupabilitat de la UAB, Glòria Gonzàlez, han presentat aquest dijous 5 de març l’acord. 

El programa

​El programa YUZZ (www.yuzz.org), impulsat pel Centro Internacional Santander Emprendimiento (CISE) a diverses entitats i institucions de tot l’Estat, és un concurs adreçat a joves de 18 a 30 anys que vulguin desenvolupar un projecte empresarial amb base tecnològica. Aquest serà el cinquè any que s’oferirà a Sant Cugat mentre que per a la UAB aquest serà la primera vegada.

Tots els participants YUZZ d’arreu de l’estat optaran a tres premis econòmics que es destinaran a posar en marxa els projectes empresarials guanyadors. D’altra banda, el responsable del millor projecte YUZZ de cada seu guanyarà un viatge a Silicon Valley per conèixer el bressol de la innovació tecnològica. A més a més, el guanyador i els dos finalistes de la seu Sant Cugat – UAB obtindran una estada gratuïta en un centre d’emprenedoria a Sant Cugat per poder desenvolupar el seu projecte.

Fomentar l'ocupació

Des de la seva posada en marxa a Sant Cugat, el programa YUZZ ha ajudat a constituir un total de 12 empreses i ha creat uns 40 llocs de treball.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem