Sant Cugat rep 160.000 euros de la Diputació per fer front als serveis socials

La institució presidida per l'alcaldessa de Sant Cugat aporta 10 milions d'euros als municipis de la seva demarcació

La Diputació de Barcelona aportarà 160.000 euros a l'Ajuntament de Sant Cugat per fer front als serveis socials i a les despeses corrents. Valldoreix també es veu beneficiada d'aquests ajuts econòmics i rebrà poc més de 6.000 euros. Aquest finançament s'emmarca en el programa complementari de garantia de la suficiència financera local i de suport a la prestació de serveis socials, a través del qual la Diputació posa deu milions d'euros a tots els ajuntaments de la seva àrea.

Els criteris que s'utilitzaran per distribuir aquests els deu milions d'euros fan referència a la població a data d'1 de gener de 2014, a la renda bruta familiar disponible corresponent al 2012 i a la taxa d'atur del mes de setembre del 2015.

Mentre que Sant Cugat rebrà aproximadament uns 1,9 euros per habitant, xifra similar a la resta de municipis, en el cas de Valldoreix aquesta mitjana és molt menor. Cada valldoreixenc rebrà menys d'un euro per habitant. I és que Valldoreix, per exemple, rep els mateixos diners que l'EMD de Sant Miquel de Balanyà, que té un 10% de la població que hi ha a Valldoreix.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem