Tribuna Sant Cugat Empresarial abordarà la internacionalització de l'empresa catalana

Sant Cugat Empresarial organitza trobades per empresaris per analitzar diferents àmbits de l'economia catalana

El Tribuna Sant Cugat Empresarial abordarà la internacionalització de l'empresa catalana en una jornada oberta el pròxim 9 de maig. La patronal Sant Cugat Empresarial organitza una nova trobada empresarial, que enguany comptarà amb la presència de Co-CEO de Grifols, Raimon Grífols; de la vicepresidenta corporativa de Moventia, Sílvia Martí; i del President d’Eurofragance, Santiago Sabatés.

 

La trobada tindrà lloc a la Masia Rosàs a Sant Cugat del Vallès, a partir de les 13 hores i comptarà amb una conferència, un dinar relacional o activitats de networking. Les inscripcions a la jornada es poden tramitar per internet.

 

Aquesta edició del Tribuna Sant Cugat Empresarial té l'objectiu d'analitzar la internacionalització de l'empresa catalana, a partir de l'exemple de tres companyies que destaquen per les seves exportacions i que totes tres tenen la seu a Sant Cugat.

Grifols està  especialitzada en el sector farmacèutic-hospitalari i és líder en el mercat europeu d'hemoderivats i està entre els líders mundials en el mercats de plasma, plaquetes, productes coagulants i hemoderivats en general. Moventia és un grup empresarial català familiar dedicat als negocis del transport de viatges i a la venda i comercialització d'automòbils. Eurofragance, del sector de fragàncies, està present en més d'una seixantena de països.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem