Es crearà un protocol d'urgència per evitar desnonaments

Es tracta de trobar solucions a les famílies de Sant Cugat que s'han quedat sense habitatge a través del lloguer social

D'acord amb l'augment de desnonaments que s'estan produïnt a la ciutat, en el Ple d'aquest dilluns 16 d'abril s'ha aprovat una moció per crear un protocol d'actuació de caràcter urgent per buscar alternatives als problemes d'habitatge d'aquestes famílies. Amb els vots a favor de CIU, PSC, ICV i la CUP, el Consistori va donar llum verda per actuar davant d'aquesta situació.

La moció preveu crear una comissió mixta, formada per representants del govern municipal i membres de les associacions de veïns i d'altres col·lectius afectats per treballar conjuntament i evitar que es produeixn més casos de desnonament. Segons les forçes polítiques favorables a la moció, aquestes actuacions passen per potenciar l'habitatge de lloguer d'acord amb les possibilitats econòmiques de cada afectat.

Aquesta aprovació arriba quan fa tot just un mes, tots els grups polítics municipals es van posar d'acord per aprovar una altre moció per demanar al Govern espanyol per condonar el pagament de l'impost de la plusvàlua a les persones i/o famílies desnonades.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem