Aprèn a fer un llenguado a la francesa a casa

Si t'agrada el peix, et presentem aquesta recepta

Ingredients:

2 llenguados (palaies)

30 g de mantega

1 ceba de Figueres

Tàperes

1 vaset de vi blanc sec

Llimona

Oli, pebre, salsa anglesa i julivert


 

Instruccions:

Els llenguados, després de nets, es posen amb sal fina i una mica de salsa anglesa en una cassola, allargada i una mica fonda, que pugui anar al forn.

Sofregiu la ceba tallada fina, es posa el peix, una mica d’oli d’oliva, mantega; espècies variades, julivert i tàperes picades.

Tot al forn, prèviament escalfat, amb un vas de vi blanc sec i llimona. Quinze minuts i llest.

La palaia o pelaí o ruarda, viu sobre fons de sorra i fang fins als 100 m de profunditat. S’alimenta de cucs, mol·luscs i petits crustacis. Es reprodueix de gener a agost.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem