Cassola murciana amb albergínies, prova-la i repetiràs!

Sofregim a la paella ceba tallada a làmines, quan ja tingui color afegim les albergínies tallades a daus, remenem sense parar a foc suau, quan les albergínies estiguin ben fregides les deixem reposar.  Barregem dos ous batuts amb una part de pa torrat, orenga, pebre vermell i sal, ho posem al sofregit de la ceba i les albergínies. A una cassola untada amb mantega, incorporem la barreja cobrint-la amb l’altra meitat de pa ratllat, formatge semicurat d’ovella tallat a làmines, ho ruixem amb mel de romaní. Ho posem al forn a grau mitjà i quan el formatge es fongui -20 minuts- ja podem servir.

Plat acabat. A taula! Cassola apetitosa on la carnositat de l’albergínia s’agermana amb els ous batuts i el formatge fos d’ovella, tot plegat endolcit per la mel de romaní. És un d’aquells plats per repetir!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem