Un postre fresc per acabar l’estiu, tiramisú a les mandarines

Racions: 6

Dificultat: fàcil

Preu: mitjà

Ingredients: 6 mandarines, 3 cullerades de sucre de canya, 2 cullerades de licor de taronja, 150 g de melindros, 150 g de formatge crema, 250 g de Mascarpone, 100 ml de llet, 1 cullerada de cacau en pols, canyella.

 

Premeu el suc de 3 mandarines (uns 100 ml) i barregeu amb el sucre i el licor. Peleu la resta de mandarines, talleu per la meitat, i talleu transversalment en rodanxes. Repartiu la meitat de les llengües de gat en els gots. Ruixeu per sobre amb la meitat del líquid. Col·loqueu al damunt de les llengües les mandarines. Barregeu bé el formatge crema, el mascarpone i la llet. Repartiu la meitat de la barreja sobre les mandarines, i al damunt l’altra meitat de les galetes, i regueu el conjunt amb el líquid restant. Tapeu els gots i decoreu amb un grill i una tireta de pell de mandarina, refrigereu durant aproximadament 2 hores i serviu. Barregeu el cacau i la canyella, i escampeu sobre tiramisú abans de servir-lo.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem