Descobreix com fer un autèntic tàrtar de tonyina

Un plat fresc, fàcil i ràpid de fer

Un bon primer plat quan tens convidats a casa sempre pot ser un tàrtar. I és que són tan bons que ningú s’hi resisteix!!!

Ingredients:

400 g de tonyina

2 alvocats

Mitja ceba tendra

3 cullerades soperes de salsa de soja salada

Una cullerada sopera d’oli d’oliva

Instruccions:

Descongelem la tonyina. Recordeu que cal congelar-la almenys 48 hores. No deixeu que es descongeli del tot, la podreu tallar millor.

Talleu la tonyina a trossos petits i traient totes les vetes blanques que té, la part que és negra la descartem.

Tallem la ceba tendra a trossos petits i ho barregem amb la tonyina.

Afegim l’oli i la salsa de soja i remenem.

Tot seguit, ho tapem i ho deixem a la nevera dues hores.

Passades les dues hores, tallem l’alvocat a daus i ho posem a la base en un motlle, a sobre afegim la barreja de la tonyina que hem tret de la nevera.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem