Les autèntiques croquetes Rosalia de gallina

Atreveix-te amb aquest clàssic de la cuina mediterrània

Ingredients:

Gallina (sense pell)

Ceba de Figueres 

Tomàquet

Cap d’all

Sal

Pebre

Nou moscada

Oli d’oliva

Llet

Farina

Mantega

Pell de llimona

Racions: 4

Temps: 1 i 1/2 h

Preu: mig

Un cop net el pit de gallina, el salpebrem; i es posa en una cassola amb oli, alls, un tomàquet i una mica de ceba. Quan està cuit es pica tot bé. En una paella amb oli es posa una mica de ceba ratllada; quan està daurada se li afegeix la carn.

A part, es fa una beixamel, amb una mica de nou moscada, mantega, farina i llet (sense grumolls). S’ajunta tot i, a foc lent, s’acaba de coure. Un cop cuit, es posa en una font i es deixa refredar. Si pot afegir també una mica de pell de llimona.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem