Sant Cugat és la tercera ciutat catalana amb més restaurants japonesos

Pel que fa a restauració en general, Sant Cugat és la setzena ciutat catalana amb més establiments

Sant Cugat és la tercera ciutat catalana amb més restaurants japonesos, segons dades de Tripadvisor recopilades pel TOT. Amb deu establiments, només a Barcelona i a Girona hi ha més locals que ofereixen aquesta especialitat gastronòmica. En canvi, ciutats com Lleida, Tarragona o Terrassa; amb molts més restaurants en general, no arriben a la xifra de Sant Cugat en cuina japonesa.

I és que la moda del menjar japonès va arribar ja fa temps a Sant Cugat, i amb els anys s'ha convertit en una de les cuines més demandades pels santcugatencs. Entre els quinze millors restaurants santcugatencs, segons els usuaris de Tripadvisor, n'hi ha tres de japonesos.

Pel que fa a l'oferta gastronòmica en general, Sant Cugat té registrats a Tripadvisor 202 restaurants, sent la setzena ciutat catalana amb més establiments, en un rànquing liderat per Barcelona amb més de 8.000 locals. Sant Cugat és la tercera ciutat del Vallès amb més restaurants, només superada per ciutats molt més grans com Terrassa i Sabadell; i molt per sobre que altres similars com Rubí o Cerdanyola, que no arriben al centenar.

Pel que fa a la classificació dels restaurants, segons els filtres de Tripadvisor, n'hi ha una seixantena de cuina mediterrània i una quarantena de cuina espanyola. També hi ha 18 restaurants italians i dos francesos. A més, apareixen representades amb un local cuines com la turca, peruana, basca, marroquina, vegetariana, cubana, coreana o caribenya.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem