ICV destaca la lluita contra les retallades en fer balanç del primer any de mandat

Els ecosocialistes critiquen la pèrdua de consens polític en la defensa de Torre Negra i els problemes de la posada en marxa del tercer CAP

ICV ha fet balanç del primer any de mandat centrant-se en la feina feta i les mancances que des del seu punt de vista té la ciutat. El portaveu del grup municipal, Joan Calderon, ha criticat la tasca del govern en matèria d’urbanisme per perdre la unanimitat en la protecció de Torre Negra i en l’àmbit de la mobilitat per no disposar d’un pla específic i fer pegats per solucionar problemes concrets. Calderon, però, ha recordat que durant el que queda de mandat centraran la seva activitat “a lluitar contra les retallades que en gran part venen del govern de la Generalitat”.

També ha tingut bones paraules per alguns aspectes com el Pacte per la nit que s’està a punt de fer públic i ha recordat que l’Ajuntament ha aprovat amb el suport de tots els partits 9 mocions d’ICV en un any, gairebé el 50% de les que han presentat.

Educació i Sanitat

La regidora de la formació Roser Casamitjana ha posat sobre la taula la difícil situació que viuen les escoles bressol a la ciutat després que la Generalitat hagi reduït en un 50% la seva aportació. En aquest sentit ha demanat a l’Ajuntament un gran pacte de ciutat que inclogui partits polítics, direccions de les escoles i les AMPA dels centres.

En matèria sanitària ha contrastat la bona notícia de l’obertura del tercer CAP a Sant Cugat amb la mala previsió del transport i l’aparcament que se’n ha fet. “Tampoc ens ha agradat la manera com s’han canviat unes 18.000 persones de centre i de metge”, ha recordat la regidora ecosocialista. Per últim ha recordat que el seu partit segueix reclamant l’hospital públic Vicente Ferrer que s’ha de fer a Rubí.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem