6 propostes per gaudir en família del cap de setmana

El cap de setmana arriba a Sant Cugat amb activitats per a totes les edats

Arriba un nou cap de setmana a Sant Cugat, i amb ell les propostes per gaudir d'aquests dies en família. Unes activitats que el TOT recull a la seva agenda i de les quals te'n destaca sis perquè no us perdeu res.

Durant aquests dies, Sant Cugat acull la tercera edició del Festival de Cinema Fantàstic i de Terror, el Sant Cugat Fantàstic. Un festival que també presenta propostes per als més petits de casa. Entre elles, el taller infantil Els fantàstics del fantàstic, el divendres, a les 17 hores, a la Biblioteca de Volpelleres.

Ja dissabte, l'activitat comença al Monestir de Sant Cugat amb la visita guiada El campanar, l'església i el Claustre. La visita començarà a les 10 hores a l'Oficina de Turisme, i que té un cost de 8 euros. Cal inscripció prèvia!

El Celler Modernista de Sant Cugat acollirà una visita guiada FOTO: Cedida

També dissabte, nova proposta de l'Hora del conte. Aquesta vegada es proposa La màquina del temps a la Biblioteca Central Gabriel Ferrater a les 12 hores, pensat per a infants a partir dels 4 anys.

A la tarda, es proposa una vetllada familiar a la fresca, plena de ritme i amb segell florestà al Casino de la Floresta. Danses i música de diferents estils a partir de les 19 hores. I a la mateixa hora a la Casa-Museu de Cal Gerrer, lectura de contes infantils amb la contacontes Míriam Marín, amb entrada lliure.

Finalment, diumenge a les 12 hores la proposta és descobrir el Celler Modernista amb una visita guiada gratuïta.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem