8 propostes familiars per al primer cap de setmana de l'any

Els més petits de casa són els protagonistes indiscutibles dels pròxims dies

Arriba el primer cap de setmana de l'any, el cap de setmana de Reis, i els més petits de casa són els protagonistes indiscutibles de les activitats que es faran a Sant Cugat del Vallès. Unes activitats que el TOT recull a la seva agenda, i de les quals en destaquem algunes perquè no us perdeu res.

D'entrada, l'activitat segueix a l'Envelat de Nadal al parc de Ramon Barnils amb jocs, espectacles i molt més. D'altra banda, el divendres, dia 4, la Casa de Cultura acull el taller infantil Actua per Nadal a càrrec dels Tallers de Teatre Sílvia Servan. També segueixen les propostes del cicle de Cinema infantil als Cinemes Sant Cugat. A les 16 hores es projectarà Tipitips. El preu de l'entrada és de 5 euros. I a la Biblioteca de Mira-sol, a les 18 hores, titelles amb Xim.

L'Envelat es troba al Parc de Ramon Barnils. FOTO: Bernat Millet

L'Envelat es troba al Parc de Ramon Barnils. FOTO: Bernat Millet

Ja dissabte, dia 5 de gener, arriben els Reis d'Orient a la ciutat amb diferents cavalcades. La de Sant Cugat del Vallès arrencarà a les 17 hores des del parc de l'Arboretum, on Ses Majestats arribaran en helicòpter. També a les 17 hores arrencarà la cavalcada de Mira-sol, des del camp de futbol, on Ses Majestats també arribaran en helicòpter. Més tard, a les 17.30 hores, començarà la cavalcada de la Floresta, des de la plaça de Josep Playà. I finalment, a les 18 hores, començarà la cavalcada de les Planes, des de la plaça del Coll de la Creu d'en Blau.

 
Comentaris

Destaquem