Joan Miquel Oliver, The Penguins i Txarango tanquen el festival Petits Camaleons

El festival de música per a nens i nenes se celebra durant el cap de setmana a Sant Cugat

El festival Petits Camaleons tanca aquest diumenge, 1 d'octubre, la seva sisena edició a Sant Cugat del Vallès. Durant el cap de setmana, fins a 45 concerts, distribuïts en 9 escenaris diferents, estan fent les delícies de famílies senceres. Després d'una primera jornada dissabte, l'entorn del Teatre-Auditori torna a acollir diumenge diferents propostes del Festival de música per a nens i nenes.

Com sempre, artistes de renom del panorama nacional portaran les seves propostes adaptades per als més petits. Volums de so adequats als infants, concerts de mitja hora de durada, i espais habilitats per garantir la seva seguretat, són algunes de les característiques remarcables del festival.

Aquest diumenge el cartell l'encapçalen Joan Miquel Oliver, The Penguins i Txarango, que són les formacions que actuaran a l'escenari del Teatre-Auditori. A la nova Carpa Arborètum sonaran els ritmes Fundación Tony Manero, Buhos i Roba Estesa.

Bonobos, La Puça Diatònica i Coriolà actuaran a la Carpa Raluy, i Xeic!, Les Absentes i Karaokesband Kids ho faran al Pati La Caixa.

A l'Aula Magna actuaran Esther Condal, Toni Xuclà i La Cris, i la Sala Polivalent acollirà les propostes de Root &&, Maio de Sal i Three Cool Cats. Les Sales Ikea Family acolliran els diferents concerts per a nadons.

Pel que fa a les entrades, els diferents abonaments disponibles estan esgotats, així com les entrades Premium. Encara es poden adquirir localitats senzilles.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem