L'Associació Anita recapta els fons necessaris per al seu projecte

L'Associació, que lluita contra el tumor de cèl·lules germinals, necessitava 50.000 euros per poder iniciar el procés d'investigació

L'Associació Anita de Valldoreix ja disposa dels 50.000 euros necessaris per posar en marxa el seu programa d'investigació i formació internacional de 5 anys de durada i que està liderat conjuntament per la Fundació d'Investigació de l'Hospital de Sant Joan de Déu i per l'Amatruda Lab. 

Després de dos anys fent diverses acticivitats per a recaptar diners, l'associació ha aconseguit la xifra fixada per a que el projecte es posés en marxa. La primera setmana de febrer, Associació Anita de Valldoreix recaptava els últims 8.000 euros necessaris. 

D'una banda, gràcies a l'exposició "Arte para Anita", amb quadres de Pedro Domingo, amb la qual s'han recaptat 689 euros. De l'altra, gràcies a la col·laboració de La Caixa, que ha donat 7.000 €.

El passat dimarts, 7 de febrer, la presidenta de l'Associació Benèfica Anita de ValldoreixCarolina Amado, va entregar el xec de 50.000 euroos a l'Hospital Sant Joan de Déu. 

Més sobre l'Associació Benèfica Anita

L'Associació Benèfica Anita es va iniciar per trobar una cura a la malaltia que patia la filla dels presidents de l'Associació, Anita; el tumor de cèl·lules germinals. La petita no va poder superar la malaltia i ja fa dos anys que va morir.

És així doncs que els seus pares van decidir seguir endavant amb el projecte perquè saben que només investigant podran donar esperança als milers de nens a tot el món que pateixen càncer.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem