Neix l'agenda cultural infantil 'La Puça'

La publicació recollirà activitats per a nens i nenes de 0 a 12 anys, un segment de població que representa quasi el 28% dels habitants de Sant Cugat

Sant Cugat ja té, a partir d'aquest 11 d'abril, la nova agenda d'activitats familiar de la ciutat. La Puça, creada per l'Ajuntament, serà la continuadora de la ja consolidada Uaal·la!, que tanmateix no tenia la funció de paraigua que permetrà a aquesta nova publicació incloure activitats culturals, escèniques, educatives i esportives de la ciutat sota un segell de qualitat.

Els esdeveniments que s'hi inclouran estaran dirigits a nens i nenes de 0 a 12 anys, una franja d'edat que inclou 15.000 habitants de Sant Cugat, aproximadament el 28% de la seva població. Segons la tinenta d'alcalde de Cultura, Carmela Fortuny, aquest nom s'ha decidit per voler ser una "publicació petita que, un cop l'omples de contingut, es fa gran".

L'objectiu de la publicació, indica Fortuny, és "promoure el coneixement l'activitat i la creativitat dels nens petits i els seus acompanyants de les seves famílies", així com aprofitar la cultura com "un element de cohesió i socialització", tal com ha afirmat Esther Salat, regidora d'Educació.

Salat ha volgut posar de manifest que "Sant Cugat és una ciutat educadora, i el lleure i les activitats també són crucials en les competències relacionades amb l'educació". Així, aquesta educació a partir del lleure, sintetitzada en la nova Puça, funciona assegurant l'adequació de les activitats que s'hi recullen amb un "segell de qualitat que es garanteix a partir de la feina dels tècnics municipals", explicava la regidora.

La revista, fruit de la col·laboració entre els departaments de Comunicació i Cultura del consistori, serà repartida pel TOT Sant Cugat trimestralment, "mitjà de referència a Sant Cugat", ha assegurat Fortuny. El primer número de la Puça sortirà amb el nou número del TOT, aquest mateix divendres 13 d'abril.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem