La Coordinadora estudia oferir un servei de monitors a les AMPA de les escoles

Rafa Robledo ha explicat que "volem estar en aquest mercat i també ens pot servir per activar una mica més la presència de la Coordinadora dins de les AMPES de les escoles"

La Coordinadora d'Entitats Esportives de Sant Cugat estudiarà la possibilitat d'oferir els seus serveis en monitoratge i entrenadors a les escoles, a través de les AMPA. Així ho ha decidit la plataforma esportiva en l'última sessió de treball, aquest dilluns, 9 d'abril, a la nit. El president de la Coordinadora, Rafa Robledo, ha explicat al TOT Sant Cugat que, amb aquesta acció, "tenim una doble intenció. Volem estar en aquest mercat i també ens pot servir per activar una mica més la presència de la Coordinadora dins de les AMPES de les escoles".

La plataforma esportiva també vol incidir en el funcionament de l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET). "Volem tenir la capacitat de fer propostes d'una manera executiva. Ara, tenim una funció consultiva i, de vegades, menys que consultiva i volem ser més executius. Amb 14 entitats tenim la força i la representativitat suficient de l'esport de Sant Cugat", ha assegurat Robledo.

Amb el projecte TransEinesCat

Àlex Florensa ha explicat el projecte TransEinesCat. FOTO: Àlex López Puig

La Coordinadora d'Entitats Esportives col·laborarà en la TransEinesCat, una caminada popular que organitzarà Eines Centre d'Addiccions, del 20 d'agost al 22 o 23 de setembre. Àlex Florensa, que ha explicat el projecte a la plataforma esportiva, és el president d'aquesta associació sense ànim de lucre i acompanyarà a sis pacients. La caminada començarà a Andorra i acabarà Sant Cugat i durant els 800 quilòmetres faran una xerrada a 22 poblacions catalanes. Florensa ha demanat a la Coordinadora que organitzi una benvinguda en l'arribada a Sant Cugat. Robledo ha assenyalat que "tenim moltes raons per col·laborar-hi".

Robledo, crític amb alguns clubs

En aquesta darrera reunió de la Coordinadora hi han assistit representants de sis clubs, que han estat la Penya Blaugrana, Unió Ciclista Sant Cugat, Futbol Sala Sant Cugat, Club Karate Sant Cugat, Club Muntanyenc Sant Cugat i Qbasket Sant Cugat. Robledo ha estat crític amb la no participació d'alguns clubs a la Coordinadora en els últims mesos i ha afirmat que "hi ha molta feina per fer i el nivell de participació dels clubs no està al nivell del treball que estem assolint".

La pròxima entitat que s'adherirà a la Coordinadora d'Entitats Esportives és el Club Petanca Sant Cugat i la plataforma ha anunciat una ronda de trobades amb els diferents partits polítics.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem