III Trobada de Cultura Popular de la Floresta

L'objectiu principal del Senglar Cultural és portar a les places i carrers de la Floresta el màxim d'expressions culturals que cohesionin les veïnes i veïns

L'any passat a una entrevista, un bon amic deia que "la cultura popular és la que el poble se sent seva, la que no està institucionalitzada, però no el sentit econòmic i administratiu, sinó en el sentit pràctic". L'objectiu principal del Senglar Cultural és portar a les places i carrers de la Floresta el màxim d'expressions culturals que cohesionin les veïnes i veïns. La gestió de la cultura que fa el Senglar Cultural és descaradament popular; cultura feta des del poble i per al poble.

La Trobada de Cultura Popular de la Floresta, que se celebrarà el pròxim 14 d'abril a les 11:30 hores al Casino de la Floresta, vol ser una expressió cultural més de les que s'organitzen a la Floresta. Com cada any, l'organització va a càrrec del Senglar Cultural i el Centre Obert de Can Llobet. La trobada vol apropar les entitats de cultura popular de Sant Cugat, agrupades a la Coordinadora d'Entitats de Cultura Popular i Tradicional, a les florestanes i florestans.

Aquest any participaran els Diables, els Bastoners, la Colla Sardanista, l'Esbart, els Caparrots i la Colla Gegantera. Les activitats de la jornada seran molt variades. Començarem gaudint d'una mostra de les activitats que realitzen les entitats; continuarem amb fantàstics tallers per a totes les persones de qualsevol edat; al migdia recuperarem forces amb una bona arrossada; i acabarem la jornada amb música de taverna, durant a la sobretaula, amb el fantàstic grup La portàtil FM.

Durant la jornada també es farà un concurs de dibuix pels més petits i un concurs de fotografia a través de l'aplicació Instagram, amb l'etiqueta #culturapopularlafloresta.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem