L'Ajuntament adjudica el servei de manteniment de mobiliari urbà per 300.000 euros

Quatre persones estaran destinades exclussivament a tenir cura dels més de 7.000 elements de mobiliari urbà que hi ha a Sant Cugat

L’Ajuntament de Sant Cugat ha adjudicat a l’empresa Ambitec Servicios Ambientales SAU el servei de manteniment del mobiliari urbà que hi ha a tota la ciutat. Des d’aquest desembre, un equip format per una tècnica i tres operaris s’encarrega de mantenir "en un estat òptim" les prop de 7.800 unitats de mobiliari urbà que hi ha en tot el municipi.

Amb aquesta adjudicació, el Consistori pretén millorar, segons ha explicat en un comunicat, "els treballs de manteniment d’aquests elements, que fins ara es feien de manera discontínua i, que a partir d’ara, s’oferiran durant els cinc dies laborals". L’adjudicació, per un import de 306.000 euros per als dos pròxims anys, pot prorrogar-se dos anys més.

Els treballs s’han iniciat a l’àmbit del Monestir i el seu entorn. També s’estan prioritzant les actuacions en els principals eixos que connecten el centre de Sant Cugat amb els barris, "perquè són les zones de la ciutat que aglutinen més afluència de ciutadans i, per tant, d’ús del mobiliari urbà".

A Sant Cugat hi ha comptabilitzats 5.012 elements de mobiliari urbà i 2.741 metres lineals de tanques. Els elements de mobiliari urbà es distribueixen en bancs, papereres, fonts, elements delimitadors, jardineres, rètols indicatius, elements esportius, elements escultòrics, ponts i creus de terme.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem