L'Ajuntament cerca sortides per evitar el botellot a Can Solà i Can Magí

El govern local i els agents implicats han acordat celebrar reunions periòdiques per establir un seguiment de la seguretat en aquests dos punts del municipi

L'Ajuntament s'ha tornat a reunir amb els gestors de la l'oci nocturn santcugatenc de les àrees de Can Solà i Can Magí amb l'objectiu de reduir l'impacte que el botellot està deixant en aquestes dues zones, que estan situades a la sortida del municipi per Cerdanyola. Aquesta és la segona trobada entre l'equip de govern i els gerents i propietaris dels bars musicals i les discoteques que hi ha instal·lades a la zona per acabar amb aquest fenomen.

En aquest sentit, s'ha expressat el tinent d’alcalde de Governació, Seguretat, Mobilitat i Tecnologia, Jordi Puigneró. “La voluntat del consistori és minimitzar el botellot i evitar que es produeixi el binomi cotxe-alcohol. D'aquesta manera, els controls d’alcoholèmia i altres mesures adoptades aquests darrers mesos han estat positives i han aconseguit minimitzar el fenomen del botellot, si bé no s’ha pogut eradicar”. Tant el govern local com els agents implicats han acordat continuar celebrant aquestes reunions periòdiques amb la voluntat de fer balanç i alhora establir un seguiment de la seguretat i el botellot que es crea en aquests dos punts del municipi.

A l’acte, també hi han participat el regidor de Joventut, Raül Grangé, l’inspector en cap de la Policia Local, Josep Maria Escarré, i el cap de la comissaria dels Mossos d’Esquadra a Sant Cugat, Roger Sales.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem