La CUP vol que Sant Cugat col·labori amb Som Energia

L'objectiu és promoure la producció i el consum d'energia verda a la ciutat

La secció local de la Candidatura d'Unitat Popular proposa crear un conveni de col·laboració amb la cooperativa Som Energia, que treballa per oferir energia renovable i de proximitat per ajudar a transformar els territoris en espais més sostenibles.

El passat mes d'octubre els representats al ple municipal va aprovar per unanimitat una moció per crear un Pla Local d’Energia amb l'objectiu d'implantar nous tipus d'energies renovables. En la mateixa direcció, la CUP presentarà al proper ple una moció per acordar un conveni amb Som Energia "per promoure la participació de la ciutadania en un canvi de model energètic".

Sant Cugat ja s'ha sumat a iniciatives que treballen a favor de l'estalvi energètic com el projecte d'smart city o l'aprovació del ple com a ciutat en transició per crear mecanismes d'energia renovables i reduir les provinents de combustibles fòssils. Així a Sant Cugat els membres de la CUP demanaran a la resta de representants polítics locals que es faci un pas endavant per seguir apostant per les energies renovables.

Què és Som Energia?

Som Energia és una cooperativa sense ànim de lucre que va constituir el desembre del 2010 i treballa en diferents territoris de Catalunya per oferir energia verda i renovable amb l'objectiu de preservar el medi i la natura.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem