La direcció del CAP estudiarà si el torna a tancar al 2012

La cúpula del centre santcugatenc ha avançat que pròximament es reunirà amb la Mútua de Terrassa, encarregada de gestionar el servei, per avaluar si l’any que ve es torna a repetir l’experiència del tancament o no

El director del CAP Sant Cugat, Carles Martí, ha avançat que després de l’agost es reunirà amb la direcció de la Mútua de Terrassa per avaluar si el pròxim estiu es tornarà a repetir l’experiència de tancar el CAP de Valldoreix. Martí ha considerat normal que entre els usuaris d’aquest servei hi hagués “por” per “ser la primera vegada que aquesta mesura s’aplica a Sant Cugat” i ha assegurat que durant aquests dies d’agost que l’equipament sanitari està clausurat “no em tingut una constatació de més usuaris, perquè amb la demanda de serveis de l’any passat em deixat la plantilla adequada als dos centres”. Amb aquestes paraules el directiu ha posat de manifest que el tancament del CAP de Valldoreix no ha suposat un increment de persones en el del carrer de la Mina.

Martí ha afegit que “la demanda era previsible” i que no han rebut cap reclamació. El directiu ha explicat que durant els anteriors estius al CAP de Sant Cugat havia treballat el 60% de la plantilla, tenint en compte que en aquest equipament no està al 100% dels seus treballadors, i que en aquestes vacances el nombre de personal que ha treballat ha estat de 40%.

En un sentit molt diferent s’han expressat algunes de les persones que durant aquest estiu han recorregut al CAP del centre i que han valorat molt negativament el fet que el CAP de Valldoreix s’hagi tancat, criticant que anar al CAP sigui sinònim d’hores d’espera. Esperes de fins a dues hores, o optar per la sanitat privada són les alternatives que han plantejat els qui necessiten ser visitats per la sanitat pública.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem