La Festa Major de Mira-sol s'acomiada avui diumenge fins l'any que ve

Les activitats d'avui diumenge arrenquen amb una bicicletada popular i finalitzen amb les Havaneres de Els Pescadors de l'Escala

La Festa Major de Mira-sol arriba avui al seu últim dia amb un diumenge d'activitats per a tots els públics. Tots els actes programats per avui diumenge es faran en el Casal del districte. El darrer dia de festa s'iniciarà a les 10.30 hores amb una bicicletada popular, que farà un recorregut per diversos carrers del districte i en la que, al finalitzar es sortejarà un bicicleta entre tots els participants. A les 12 del migdia, serà el moment per l'animació infantil i la festa de l'escuma de Noé Rivas.

Les activitats de tarda arribaran de la mà de l'actuació castellera dels Gausacs. El Castellers de Sant Cugat actuaran conjuntament amb la colla jove dels Castellers de Sitges i els Castellers de la Sagrada Família, de Barcelona, a les 19.00 hores. Només mitja hora després, el Teatre de Mira-sol acollirà l'entrega de premis del campionats del Casal d'avis de Mira-sol. El rom cremat i les havaneres de Els Pescadors de l'Escala donaran per acabada la Festa Major a partir de les 21 hores.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem