La Xarxa de Centres Culturals ofereix més de 180 cursos l'últim trimestre

Les novetats principals són els tallers gastronòmics i cursos d'art i de música en nous espais dels equipaments municipals

La Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat (XCCP), la qual integren la Casa de Cultura, el Casal de Mira-sol, el Casino de la Floresta, el Casal de les Planes, el Casal TorreBlanca, el Centre d'Art Maristany i el Xalet Negre posa en marxa, coincidint amb el nou curs, la nova programació per l'últim trimestre de l'any.

En total es tracta d'una oferta de més de 180 tallers de diverses temàtiques: coneixement, expressió, recursos, informàtica, noves tecnologies, gastronomia, música, entre moltes altres.

Les novetats principals d'aquesta nova programació són: els tallers gastronòmics que es realitzaran a la futura Aula Gastronòmica del Casal TorreBlanca, que s'inaugurarà properament; les activitats d'art que s'impartiran a joves i adults al Centre d'Art Maristany i els cursos de música que s'oferiran a l'Oficina Municipal de Música La Pua. A més, al mateix Casal TorreBlanca s'oferiran diverses sessions d'assessorament per a joves i famílies sobre diversos aspectes que els puguin afectar.

Inscripcions

Les inscripcions s'inicien el dia 7. FOTO: www.santcugat.cat

Les inscripcions per aquest nou trimestre es poden formalitzar entre dilluns 7 i divendres 18 de setembre de manera presencial a l'equipament cultural on es desenvolupi l'activitat. Cal tenir en compte que el Xalet Negre aquest trimestre no oferirà cap curs.

Què és la Xarxa de Centres Culturals Polivalents

La XCCP treballa per a la dinamització cultural del territori, que es pot concretar en tres grans línies de treball: oferir una programació cultural, adequada a les necessitats del seu entorn, i en la qual tenen un paper important les iniciatives de la societat civil; donar suport a les entitats en el desenvolupament de les seves activitats culturals i participar activament en el cicle festiu de cada territori.
 
 
La XCCP ofereix un programa trimestral de cursos i tallers, cessió d’espais i de recursos, la dinamització de la cultural popular i tradicional, una programació cultural estable: “Viu la cultura de prop”; servei de suport específic a entitats i col·lectius d’àmbit cultural i allotjament d’entitats i associacions de caràcter sociocultural que formen part del registre local d’associacions de Sant Cugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem