L'episodi de pluja deixa més de 34 litres a Sant Cugat

Les temperatures han baixat més de deu graus a Sant Cugat en una setmana

L'episodi de pluja d'aquest cap de setmana, 26 i 27 d'agost, han deixat més de 34 litres per metres quadrat a Sant Cugat. Concretament, l'estació del Servei Meteorològic de Catalunya, ubicada al Centre d'Alt Rendiment, va registrar 34,6 litres: 8,3 van caure el dissabte i 26,3 van ser el diumenge. És l'aiguat més destacat dels últims mesos a la ciutat. Una pluja que en alguns indrets de Catalunya ha deixat més de 100 litres per metre quadrat.

A més, a Sant Cugat la precipitació va caure de manera continuada i sense una intensitat desmesurada. Per aquest motiu, pràcticament no s'han registrat incidències, més enllà de quatre arbres caiguts. Una pluja molt necessària i que també ha servit per regar els boscos de Collserola. De fet, el Vallès Occidental ja no està en alerta pel risc d'incendi. La tempesta va acabar diumenge al vespre, quan el sol va sortir i es va poder gaudir d'un impressionant arc de sant martí. 

Aquesta pluja ha acabat amb l'onada de calor de la setmana passada i ha fet caure les temperatures de manera important. Aquest dilluns 28 d'agost s'ha registrat una temperatura mínima de 15,3 graus, mentre que el dilluns passat va ser de 24 graus. Els termòmetres gairebé han caigut deu graus a Sant Cugat en només set dies. El diumenge 27 d'agost la màxima va ser de 22,9 °C, setze menys que el diumenge 20 d'agost. La previsió pels pròxims dies indica que les temperatures no pujaran dels 30 graus i a les nits les mínimes cauran per sota dels 20. 

Més info: Quart dia consecutiu amb màximes per sobre els 38 graus a Sant Cugat

51e4bc90 5d4f 4ad0 83e9 04fd6ed4844b

El diumenge al vespre plovia i feia sol FOTO: TOT Sant Cugat

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem