L'Ajuntament buscarà solucions pels espais on es repeteixen inundacions durant les pluges

La pluja del 15 de novembre ha provocat moltes incidències a Sant Cugat

L'Ajuntament de Sant Cugat intentarà solucionar els problemes d'inundacions que es repeteixen en determinats espais de la ciutat cada vegada que hi ha un episodi important de pluges a la ciutat. Així ho ha explicat l'alcaldessa, Carmela Fortuny, que ja assegurat que es tenen identificats els punts on sovint hi ha problemes d'acumulació d'aigua quan plou.

Més info: Totes les incidències per la pluja a Sant Cugat

"He demanat a l'equip tècnic de serveis urbans que en aquests espais més repetitius busquem alguna mena de solució. Els tenim del tot identificats, per exemple hem hagut de canviar línies de busos perquè no podien passar per aquests indrets i per tant és responsabilitat de l'Ajuntament identificar els punts on hi ha més inundacions, en la mesura del que sigui possible no es tornin a repetir. En qualsevol cas hi ha situacions que no podrem solucionar i que haurem de tenir paciència i civisme. Sobretot el que no ha de passar és que hi hagi accidents. Avui és un episodi més important que altres vegades".

Més info: Noves inundacions a l'escola Joan Maragall per la pluja

Fortuny ha agraït les tasques que han realitzat els cossos de seguretat i la brigada durant tot el matí d'aquest dijous 15 de novembre.

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem