contingut promocionat
CITROËN - AUTOS VILARASAU

70 vehicles elèctrics recorren els carrers del municipi

Des de l’arribada del vehicle elèctric, l’Ajuntament s’ha bolcat a fomentar l’ús d’aquest tipus de vehicle entre els ciutadans per tal de reduir, entre altres aspectes, l’impacte mediambiental dels vehicles. Per això mateix, els darrers anys s’han aprovat tot un seguit de propostes que pretenen ajudar els usuaris de vehicles elèctrics.

Ajudes

Una de les principals ajudes que va posar en marxa l’Ajuntament va ser que la zona blava fos gratuïta. A més, totes les persones que disposen de cotxes elèctrics o híbrids tenen una reducció de l’impost anual per vehicles de tracció mecànica d’un 75%. Una altra ajuda que es promou és que els vehicles santcugatencs que disposen d’aquest tipus de cotxe estan exempts de pagar el peatge dels Túnels de Vallvidrera.

Un model en augment

Actualment a Sant Cugat hi ha prop de 70 vehicles elèctrics, dada que s’extreu a partir dels usuaris que demanen la sol·licitud de la targeta de recàrrega. Una dada que es pot considerar baixa si es té en compte que a Sant Cugat el parc de vehicles supera els 50.000. Ara bé, aquesta dada ha augmentat els darrers 8 mesos, quan en aquell moment, a Sant Cugat hi havia un total de 21 usuaris. A banda dels vehicles d’ús privat, l’Ajuntament ha actualitzat la seva flota d’automòbils amb vehicles elèctrics. Així doncs hi ha 4 furgonetes, 2 cotxes, 2 motocicletes, 8 bicicletes, 2 autobusos híbrids i un de 100% elèctric.

Punts de recàrrega

Sant Cugat disposa de 5 punts de recàrrega per a vehicles elèctrics. A l’avinguda del Pla del Vinyet, al carrer de la Mina, a la benzinera dels Túnels de Vallvidrera, al pàrquing de l’estació de FGC de Volpelleres, i al pàrquing soterrat de l’estació de Sant Cugat. A més, aviat s’espera que n’hi hagi un davant del Centre Comercial.

Descobreix els vehicles de Citroën aquí.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem