Autoritzacions a la Zona de Baixes Emissions de Sant Cugat: 10 a l'any i per 2 euros

Cada vehicle podrà sol·licitar 10 autoritzacions puntuals a l'any per la Zona de Baixes Emissions de Sant Cugat

Les sancions de la Zona de Baixes Emissions de Sant Cugat començaran el 2 de novembre. Els cotxes i motos sense l'etiqueta ambiental de la DGT no podran accedir dins de l'àrea de quatre quilòmetres quadrats delimitada, en els dies laborables de les set del matí a les vuit del vespre. Les multes van dels 100 als 500 euros.

Més info: Zona de Baixes Emissions de Sant Cugat: tot el que has de saber

Hi ha una sèrie d'excepcions en les quals alguns vehicles podran accedir dins de la Zona de Baixes Emissions, encara que no disposin de l'etiqueta. Una de les opcions és tramitar una autorització puntual, per la qual qualsevol conductor podrà entrar.

Més info: Quines excepcions hi ha a la Zona de Baixes Emissions de Sant Cugat?

2 euros cada autorització

Hi ha 10 autoritzacions puntuals l'any per vehicle. El primer que val fer és donar-se d'alta al Registre metropolità d'autoritzacions ZBE, que es fa una única vegada. Per fer-ho, el titular del vehicle ha d'enviar un formulari de sol·licitud al Registre metropolità.

Una vegada acceptada la petició, es poden activar i pagar els dies d'autorització des de l'àrea d'usuari de la web del registre fins a les 23.59 hores del dia abans. El cost és de 2 euros. També es poden sol·licitar i pagar les autoritzacions diàries des de qualsevol oficina de Correus amb un cost de gestió afegit.

Excepcionalment es podran sol·licitar les autoritzacions diàries de manera presencial a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament de Sant Cugat amb sol·licitud de cita prèvia.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem