Can Sant Joan tindrà àrea taronja per aparcar per un euro al dia

Es crearan 400 places d'aparcament noves

L'Ajuntament de Sant Cugat implementarà àrea taronja d'aparcament a la zona de Can Sant Joan per facilitar l'aparcament dels treballadors de la zona. Es tracta d'un sistema tarifari que permetrà estacionar el vehicle per un euro durant tota la jornada laboral.

La falta d'aparcament és un dels problemes del parc empresarial de Can Sant Joan, on es concentren milers de llocs de feina. Per aquest motiu, l'Ajuntament de Sant Cugat també crearà 400 noves places d'aparcament distribuïdes en tres punts.

A l'avinguda de la Generalitat es construiran 112 places per turismes i 18 espais per motocicletes, a l'avinguda de l'Alcalde Barnils es posaran 219 places per cotxes i 34 per motos i al carrer de la Sena es crearan 102 aparcaments per a cotxes.

Pel que fa a l'àrea taronja, estarà en funcionament els dies laborables de vuit del matí a vuit del vespre. El preu, durant el primer any, serà d'1,10 euros al dia. La mesura es podria començar a implentar durant l'estiu d'aquest 2018.

Les mesures van encaminades a resoldre els problemes de mobilitat de Can Sant Joan, que han denunciat sovint empreses i treballadors. En aquest sentit, es farà un nou carril bici fins a l'estació de Ferrocarrils per connectar la zona amb el centre.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem