El trànsit, la seguretat i l'aparcament és el que més preocupa els santcugatencs

Aquestes dades es desprenen de l'observatori sociològic de l'Ajuntament de Sant Cugat

La mobilitat i el trànsit és el principal problema que té Sant Cugat, segons l'observatori sociològic que l'Ajuntament de Sant Cugat elabora cada mig any. Així un 29,5% dels enquestats diu que aquest és el principal problema que té Sant Cugat quan és preguntat per aquesta qüestió, seguit del 19,3% que respon que el principal problema de la ciutat és la seguretat i un 11,5% manifesta que és la manca d'aparcament.

La neteja de carrers, el transport públic, l'habitatge, els porcs senglars ( que apareixen com un problema per primera vegada), els impostos o l'asfalt de les voreres, són altres aspectes que preocupen els ciutadans.



D'altra banda, els enquestats també van ser preguntats per quines actuacions negatives destacaria de les que ha dut a terme l'Ajuntament. En aquesta ocasió la inseguretat ciutadana està en primer lloc amb un 6,3%, el trànsit en segon lloc amb un 4,4% en tercer lloc la mala gestió econòmica que obté un 3,7, seguit de la gestió de l'aparcament, l'asfalt dels carrers i la neteja del municipi, entre altres.



El regidor de participació ciutadana, Joan Puigdomènech, ha destacat durant la presentació que aquest estudi serveix a l'Ajuntament per modificar les actuacions del govern. D'aquesta manera, Puigdomènech ha dit que davant de la preocupació dels ciutadans per a la seguretat. L'equip de govern ha demanat més agents de Mossos d'Esquadra a la ciutat, entre altres.

Tot i això, l'estat general de la ciutat obté una bona nota un 7,13, així com la seguretat i el civisme obté un 6,96 de nota i la satisfacció de viure a Sant Cugat obté una nota de 8,02.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem