Col·lapse a l'entrada de Sant Cugat amb el canvi de mobilitat a l'hipòdrom

El canvi talla una part de la rotonda de l'hipòdrom i fa de les tres rotondes (hipòdrom, Xic i Arreus) una de sola per la circulació

Col·lapse. És el que defineix les conseqüències del canvi de mobilitat que s'ha començat a aplicar en fase de proves durants els caps de setmana a l'entrada de Sant Cugat des de la carretera de Rubí. Un canvi que talla una part de la rotonda de l'hipòdrom i que fa de sentit únic el tram de la carretera de Rubí entre l'hipòdrom i la plaça del Xic i el carrer de Vallespir. Una modificació que vindrà acompanyada de la creació d'un carril per bicis i vianants i que busca millorar la seguretat en una zona en què els passos de vianants són molt escassos.

Més info: A punt pel nou carril bici i circulació a la rotonda de l'hipòdrom

Amb tot, de moment les proves estan deixant retencions importants durant les hores en què es realitza. Com la d'aquest dissabte, 16 de febrer, al voltant de l'una del migdia. Les cues ocupen bona part de la rotonda de l'hipòdrom i arriben fins a la rotonda del Xic. Per la carretera de Vallvidrera els cotxes també s'acumulaven des del Parc Central. El temor de molts conductors és quan el canvi sigui definitiu i s'apliqui entre setmana, quan el trànsit en aquesta zona es multiplica exponancialment.

Molts conductors no entenien el sentit de la modificació i mostraven la seva indignació. Si en cap de setmana ja hi ha colapse, com serà entre setmana; es preguntaven. La previsió de l'Ajuntament era que el carril bici i de vianants estigués enllestit a final de març, moment en el que el canvi en la circulació hauria de ser definitiu i permanent.

Entrada Sant Cugat Rubí (2)

Caravana a l'entrada de Sant Cugat FOTO: Bernat Millet

 

Entrada Sant Cugat Rubí (3)

La caravana s'estén per la rotonda de l'hipòdrom FOTO: Bernat Millet

Més informació
 
Comentaris

Destaquem