El bitllets del bus de Sant Cugat es podran recarregar per internet

Un nou sistema permet als usuaris del transport urbà comprar els bitllets per internet i amb descompte

Sant Cugat ha estrenat un nou servei de recàrrega on-line de títols de transport urbà que permetrà als viatgers de les línies d'autobús santcugatenques comprar per internet els seus viatges. Aquest servei, pioner en el sistema de transport metropolità, també té vinculat noves bonificacions per abaratir el cost del bitllet.

"Aquesta i d’altres millores s’estan duent a terme amb l’objectiu de seguir potenciant el servei urbà de transport públic a Sant Cugat i fomentar-ne el seu ús", va assegurar la tinenta d'alcalde de Mobilitat, Cristina Paraira, durant la presentació d'aquest nou sistema.

El sistema es basa en una targeta que funciona amb tecnologia sense contacte i que els usuaris han d’anar a recollir a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà a l'ajuntament. Posteriorment, mitjançant el web municipal, l’usuari pot recarregar-la amb paquets de 10, 20, 30 o 50 viatges d’autobús. Amb cada recàrrega es bonificarà l’usuari amb un 10% més de viatges: és a dir que, si per exemple es paguen 50 viatges, automàticament se’n carregaran 55.

Aquest nou servei no eliminarà l’adquisició de targetes T-10 i de bitllets directament a l’autobús. Cal recordar que aquests títols de transports no estan integrats i que per tant només són vàlids per als autobusos urbans de Sant Cugat, i no es poden utilitzar pels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya.

La tinenta d'alcalde d'Innovació, Joana Barbany, va voler destacar l'aposta per noves tecnologies: "La innovació en la mobilitat és molt important i fa que tinguem una ciutat amb un aire més net i una mobilitat més compartida". Josep Maria Martí, conseller delegat de Moventia, empresa concessionària del servei de transport urbà de Sant Cugat, també va assistir a la presentació.

Representants de l'Ajuntament i la concessionària Moventia FOTO: Localpres

Més informació
 
Comentaris

Destaquem