Es reprèn la vaga indefinida dels treballadors del servei d'autobús

La vaga s'havia aturat per tornar a obrir el diàleg amb l'empresa, però no s'ha arribat a un acord

Els treballadors del servei d'autobús de les empreses SARBUS i La Vallesana continuaran fent vaga cada dimarts i dijous després de no arribar a un acord amb els directius. El passat dijous, 13 d'abril, s'havia aturat la vaga parcial indefinida per tornar a obrir el diàleg amb l'empresa, però les negociacions no han arribat a bon port.

Més info: Ajornada la vaga indefinida dels treballadors del servei d'autobús

La vaga afecta els serveis entre les franges de 7-9 h, 17-19 h i 23.30-1.30 h a les següents línies que passen per Sant Cugat: els busos urbans L1, L2, L3, L7, L8, L9, L10, R9 i PR; els interurbans A4, B7 i B8; i els interurbans nocturns N61, N62 i N64. La Generalitat ha establert uns serveis mínims d'un 50% en hora punta (els dos primers trams) i un 25% en hores vall (l'últim tram).

Més info: Comença la vaga indefinida dels treballadors del servei d'autobús

Les direccions de la companyia "lamenten els perjudicis que aquesta situació està generant a totes les persones usuàries" i "continuaran treballant per poder assolir un acord satisfactori per a totes les parts al més aviat possible". 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem