L'Ajuntament instal·larà les àrees d'estacionament verda i taronja aquest any

Promusa és l'empresa que s'encarrega de la gestió de l'aparcament amb control horari regulat

L'Ajuntament implementarà, durant aquest 2017, les zones d'estacionament verda i taronja. L'anunci arriba després que ERC-MES exigís, aquest dilluns, 19 d'abril, que l'equip de govern complís amb els acords establerts al ple municipal relacionats amb l'estacionament al municipi. 

Així doncs, tal com informen des del Consistori, durant aquest 2017, Promusa, que és l'empresa que gestiona l'aparcament amb control horari regulat, implementarà i estudiarà el model de servei d'aquestes dues àrees. 

D'una banda, hi ha la zona verda, que es col·locarà al centre, a l'Eixample sud, a la zona de Torreblanca i a Can Cabassa. De l'altra, la zona taronja s'instal·larà al Parc Empresarial de Can Sant Joan, que inclou a més, la gestió de tres nous pàrquings: aparcament baixador de Can Sant Joan, aparcament avinguda Generalitat i aparcament carrer Sena.

A més, s'està estudiant la possibilitat d'ampliar la zona blava actual. Per altra banda, s’està estudiant la possibilitat de nous emplaçaments per poder posar pàrquings que resolguin la mobilitat de determinades zones del municipi com per exemple al costat del CAP de Can Mates.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem