El CAP de Can Mates disposarà de zona vermella d'aparcament

L'objectiu és facilitar l'accessibilitat dels usuaris del centre mèdic santcugatenc

Sant Cugat ha acordat implementar una zona d'aparcament temporal gratuït, la zona vermella, al CAP de Can Mates. Així ho han fet durant la celebració del ple municipal d'aquest mes de novembre aprovant la moció del Partit Popular que instava el consistori a construir un aparcament en aquesta zona, però amb les esmenes d'ERC-MES, apostant per implementar el sistema d'aparcament de zona vermella per mirar de solucionar la problemàtica d'aparcament a la zona.

La proposta inicial del Partit Popular era la construcció d'un pàrquing per als usuaris del CAP de Can Mates als terrenys que hi ha al costat de l'edifici i que són propietat de l'Ajuntament. Una moció que comptava amb el suport de Ciutadans per la seva "oportunitat i necessitat" davant l'afluència d'usuaris i el creixement del barri.

ERC-MES ha presentat esmenes a la proposta compartint "la necessitat que els pacients trobin espai per aparcar" però dubtant que invertit en un aparcament sigui la solució. Per aquest motiu, la formació ha proposat "implementar una zona d'aparcament temporal gratuït, de moment, a la zona, per veure si se soluciona el problema, i si no, plantejar-ho de cara als pròxims pressupostos, mirant quin és el tipus de pàrquing que fa falta en aquesta zona".

Una proposta que ha rebut el suport de la majoria de les formacions representades al ple.

Mireu del imatges del ple del mes de novembre.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem